Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΓΚΑΔΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ

Οι αγωνιστές εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Περιφέρειες και Δήμους πάλεψαν και θα παλέψουν για να υπάρξει ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων από τα πιεστικά προβλήματα. Αντιπαλεύουν και αντιπολιτεύονται την αντιλαϊκή πολιτική και τα μέτρα των κυβερνήσεων και της ΕΕ .
Αγωνίζονται:
  • Για την προστασία των ανέργων και των φτωχών οικογενειών,
  • Για τα δικαιώματα των νέων και τις ανάγκες των ζευγαριών
  • Για να απαλλαγούν οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι φτωχοί επαγγελματοβιοτέχνες και έμποροι από φόρους, χαράτσια και δάνεια που τους πνίγουν.
  • Για την άμεση απαλλαγή από δημοτικά τέλη – φόρους, των άνεργων, των τρίτεκνων, των αδύναμα κοινωνικά ομάδων. Την γενναία μείωση για τους υπόλοιπους, με προοπτική την κατάργηση τους.
  • Για σταθερή εργασία για όλους και όχι την επέκταση της προσωρινής ελαστικής δουλειάς με μισθούς πείνας, τις απολύσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις στην καθαριότητα και τις άλλες λειτουργίες του Δήμου.
  • Για έργα και υποδομές για αντισεισμική θωράκιση, αντιπλημμυρικά και πυροπροστασίας. Για να μην παραδοθούν ελεύθεροι χώροι και πράσινο στην εκμετάλλευση και στην καταστροφική δράση του κεφαλαίου. Για δημόσιες φθηνές συγκοινωνίες και κατάργηση των διοδίων.
  • Για δημόσια δωρεάν παιδεία που θα μορφώνει τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών, Για να έχουν όλα τα παιδιά θέση σε σύγχρονους παιδικούς σταθμούς με μόνιμους παιδαγωγούς χωρίς τροφεία.
  • Για δωρεάν σύγχρονες παροχές υγείας, για δωρεάν και ασφαλές φάρμακο.
  • Για σύγχρονες υπηρεσίες, για δωρεάν συμμετοχή όλων σε προγράμματα Αθλητισμού, Πολιτισμού χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση
Στις 18 Μάη κάνε αποφασιστικό βήμα.
Ψήφισε Λαϊκή Συσπείρωση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στο Δήμο Λαγκαδά που στηρίζει το ΚΚΕ.
Για να εκλεγούν αγωνιστές στο Περιφερειακό και Δημοτικό Συμβούλιο που θα είναι δίπλα στον αγώνα για το μεροκάματο, την υγεία, την παιδεία,θα συγκρούονται με την πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα συμβάλλουν στην πάλη του εργαζόμενου λαού για να γίνει κυρίαρχος του πλούτου που παράγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.