Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 8:30μμ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ


Αγαπητοί-ες Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Σας προσκαλούμε στην Κεντρική Ομιλία της Δημοτικής μας Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Λαγκαδά», με κεντρικό ομιλητή τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γεωργουδάκη Φίλιππο, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Μαΐου και ώρα 8:30 το απόγευμα, στην Κεντρική Πλατεία του Λαγκαδά.

Έλατε μαζί μας. Στηρίξτε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, για να εκλεγούν αγωνιστές στο Περιφερειακό και Δημοτικό Συμβούλιο, που θα είναι δίπλα στον αγώνα για το μεροκάματο, την υγεία, την παιδεία, θα συγκρούονται με την πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα συμβάλλουν στην πάλη του εργαζόμενου λαού για να γίνει κυρίαρχος του πλούτου που παράγει.

Καμία εμπιστοσύνη σε όλους αυτούς τους υποψήφιους, που εμφανίζονται «ως ανεξάρτητοι», «υπερκομματικοί» ή «ως ενωτικοί και εκφραστές όλης της αριστεράς». Κοροϊδεύουν για να πάρουν την ψήφο σου. Πίσω τους είναι κρυμμένα κομματικά και επιχειρηματικά συμφέροντα ή προσωπικές φιλοδοξίες.


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ», ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 20:30, ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΓΚΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.