Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

"ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ" Μια πολύ σημαντική συλλογική προσπάθεια.

Η ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ 
“ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ” ΣΤΟΝ 90.4 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM 
 κάθε Τετάρτη 7.00 – 8.00 μμ. 

Για τρίτη χρονιά συνεχίζεται η εκπομπή “Στα θρανία του αγώνα”, μια συλλογική προσπάθεια να προβληθούν τα προβλήματα της εκπαίδευσης, να αποκαλυφθεί το αντιδραστικό της περιεχόμενο και να αναδειχθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι της επίθεσης στα μορφωτικά δικαιώματα της νεολαίας. 

Για δύο χρόνια η εκπομπή των Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ ήταν ένα ελεύθερο βήμα για μαθητές, γονείς και εργαζόμενους στο χώρο της εκπαίδευσης που πάλευαν ενάντια στην υποβάθμιση του σχολείου, την απλήρωτη εργασία, τη διαθεσιμότητα. Παράλληλα, στήριξε τις πολιτιστικές δραστηριότητες στο χώρο της εκπαίδευσης και παρουσίασε τις σύγχρονες επιστημονικές απόψεις για την παιδαγωγική και το περιεχόμενο του σχολείου, με τη συνδρομή ειδικών επιστημόνων. 

Συνεχίζουμε με την ίδια μαχητική διάθεση να αμφισβητούμε το μονόδρομο των πολιτικών επιλογών που τσακίζουν τα μορφωτικά και εργασιακά δικαιώματα του λαού, παλεύοντας για τη συγκρότηση μιας πλατιάς λαϊκής συμμαχίας που θα διεκδικεί δημόσια και δωρεάν παιδεία προσαρμοσμένη στις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες. Σήμερα, που η ανάγκη για φιλολαϊκή λύση στα προβλήματά μας γίνεται όλο και πιο επιτακτική, η εκπομπή των εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ μπορεί να γίνει ένα ισχυρό μέσο προβολής της “άλλης άποψης”, αυτής που τα αστικά μέσα διαστρεβλώνουν ή αποκρύπτουν. Σ' αυτήν την προσπάθεια, σας καλούμε να συμμετέχετε με προτάσεις και ιδέες στη θεματολογία και τη διάδοση της εκπομπής “Στα θρανία του αγώνα”. Όλα τα αρχεία των εκπομπών στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.edupame.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.